30. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Grüne Fee: ühendasime ennast Eesti Energiast lahti

Meie enam Eesti Energia kliendid ei ole, kuna oleme elektri saanud teistelt pakkujatelt soodsamalt kätte, ütles Grüne Fee Eesti ASi juht Raivo Külasepp.

"Oleme teinud selle valiku vabaturult, kust saab elektrit osta soodsamate tingimustega. Oleme neid võimalusi optimaalselt ära kasutanud. Kuid eks börsilt ost ole ka selline, et kes oskab alati pihta panna – selliseid inimesi paraku pole," märkis Külasepp.

"Alates 1. aprillist me enam Eesti Energia kliendid ei ole, kuna oleme elektri saanud teistelt pakkujatelt soodsamalt kätte. Sõlmisime lepingu ühe Eestis tegutseva Eesti Energia konkurendiga," sõnas ettevõtja.

"Eesti Energia süsteem oli küllalt jäik ja, kas meie polnud nende jaoks piisavalt atraktiivsed mingil põhjusel, aga igal juhul parim pakkumine jäi neil tegemata," nentis Külasepp. 

Tema sõnul on kindlasti see tendents elektri suurtarbijate hulgas olemas, et otsitakse Eesti Energiale alternatiive. "See ei toimi enam nii, et sõber tunneb sõpra – see, mis loeb on majanduslik kaalutlus. Kui ikkagi kusagilt on võimalus saada elektrit parematel tingimustel, siis sealt võetakse," rääkis ta.

Külasepp tõdes, et nurinat on kuulda, et miks meie toote hind nii kallis on. "Aga kui toote hinnast moodustab üle poole energia maksumus, siis lihtne ei ole. Siin peitub ka põhjus, miks Eestis ja Baltimaades üldse sellel alal analoogseid tegijaid praktiliselt ei ole, kes aastaringselt kurke ja salateid kasvataksid," nentis ta.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474