24. jaanuar 2011

Plahvatuse läbiviijad tõenäoliselt Tšetšeeniaga seotud

Analüütikud peavad tõenäoliseks, et täna Moskva lennujaamas toimunud plahvatus oli Põhja-Kaukaasia mässuliste korraldatud.

Paul Rodgers Bradfordi ülikoolist ütles Reutersile, et tõenäoliselt võivad kahtlusalused olla kaukaaslased, tõenäoliselt Tšetšeeniaga seotud. Teine variant on, et mingi kriminaalne rühmitus, kuigi see on vähem tõenäoline.

Teine analüütik Matthew Clements lisas, et kuna esmase info põhjal oli tegu enesetaputerroristiga, sest selle põhjal võib järeldada, et tegu oli pea kindlalt Põhja-Kaukaasia seotud mässulistega. See sobiks ka nende taktikaga, sest tsiviilisikud lennujaama sobiksid hästi sinna plaani, märkis Clements.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474