14. aprill 2011

Lahkuv ERGO juhatuse liige kritiseerib ettevõtet

ERGO nõukogu ja juhatus ning juhatuse liige Sergei Vahnitski otsustasid lõpetada koostöö vastastikkusel kokkuleppel, teatas ettevõte täna. Lahkuv Vahnitski on kolleegidele saadetud kirjas avameelsem kui ERGO lahkumise põhjuste osas.

Sergei Vahnitski kiri kolleegidele:

Kallis kolleeg

Tahan Sind informeerida, et olen lõpetanud oma karjääri ERGOs – ettevõttes, kus olen töötanud viimased 14 aastat ja juhatuses alates aastast 2007, ettevõttes, mida ma arendasin koos Sinuga. Üheskoos töötasime välja ja viisime ellu strateegia – olla Eesti turul kvaliteedi liider ja trendide looja. Meie ühisteks põhiväärtusteks on olnud avatus ja ausus.

Saan aru, et meie kõikide silmapaistvad saavutused Eesti turul on kahjuks hindamata jäänud grupi tasandil. Nüüd on minu kord lahkuda.

Palun mind vabandada, kui kutsusin Sind tööle, lubades huvitavat arengut ja motiveerivat töökeskkonda. Kahjuks ei suutnud tagada. Tunnen, et olen Sind petnud.

Samas olen Sulle väga tänulik, et uskusid mind ja sellesse, mida me üheskoos ellu viisime. Tänan, et ma sain näha, kuidas saab hästi motiveeritud inimestega organisatsiooni arendada ja edasi viia. See oli uskumatult hea kogemus.

Nüüd mul jääb vaadata kõrvalt, kuidas ERGOl läheb.

Soovin Sulle edu ja julgust. 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474