4. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mullu oli kahel kuul elekter Eestis Soomest odavam

Eelmisel aastal oli NordPoolSpoti andmetel Eestis kuu keskmine elektri börsihind ainult kahel kuul odavam Soomest.

Detsembris ja veebruaris maksis energia siin vastavalt 7 ja 8% vähem.

Suurim erinevus (162 protsenti) Eesti kahjuks oli mullu juulis, kui Eestis maksis MWh 35,85 eurot, kuid Soomes 13,67 eurot. Üle kümneprotsendine vahe oli ka juunis (12 protsenti). Teistel kuudel on Soomes elekter olnud üks kuni kaheksa protsenti Eesti omast odavam.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474