Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 19. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Koduomanike V kongress

Koduomanikud kogunesid Salme kultuurikeskuses.

Koduomanike kongressil valiti ka iga-aastane sõber ja seekord pälvis tiitli "Koduomaniku sõber 2014" telesaade "Kodutunne". Kongressil tunnustati ka Põlvamaale energiasäästliku kodu rajamise eest Kuldar Leis. Leis pärjati tiitliga "Energiasäästliku mõtteviisi arendaja 2014".

Teiste seas esines kongressil ka SA KredEx hoonete energiatõhususe projektijuht Kalle Kuusk, kes andis ülevaate korterelamu rekonstrueerimistoetuse põhisuundadest ning väikeelamute kütteseadme uuendamise toetuse tingimustest. Eesti Kindlustusseltside Liidu juhatuse liige Andres Piirsalu rääkis oma ettekandes teemal "Tark omanik kindlustab".

Vajuta siia, et näha täismahus pildigaleriid kongressist!

Arnold Rüütel Koduomanike V kongressil
Foto: Arno Mikkor
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474