FOTOD: Koduomanike V kongress

Koduomanikud kogunesid Salme kultuurikeskuses.

Koduomanike kongressil valiti ka iga-aastane sõber ja seekord pälvis tiitli "Koduomaniku sõber 2014" telesaade "Kodutunne". Kongressil tunnustati ka Põlvamaale energiasäästliku kodu rajamise eest Kuldar Leis. Leis pärjati tiitliga "Energiasäästliku mõtteviisi arendaja 2014".

Teiste seas esines kongressil ka SA KredEx hoonete energiatõhususe projektijuht Kalle Kuusk, kes andis ülevaate korterelamu rekonstrueerimistoetuse põhisuundadest ning väikeelamute kütteseadme uuendamise toetuse tingimustest. Eesti Kindlustusseltside Liidu juhatuse liige Andres Piirsalu rääkis oma ettekandes teemal "Tark omanik kindlustab".

Vajuta siia, et näha täismahus pildigaleriid kongressist!

Foto: Arno Mikkor
Jaga lugu:
Seotud lood
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806