Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Urmas Sõõrumaa arendusfirma rajab Kadrioru piirile tornelamud

Kolm 13-kordset tornelamut Skyline valmivad arendusettevõtte U.S. Investi sõnul vahemikus 2017 – 2019.
Foto: U.S. Invest
Kadrioru ja Sikupilli piirile kerkivad kolm 13-kordset tornelamut Skyline valmivad arendusettevõtte U.S. Investi sõnul vahemikus 2017 – 2019.

Skyline’i tornmajade kõrgus saab olema 78 meetrit merepinnast. Igas tornis on 47 suurte rõdude ja avara planeeringuga korterit ning esimesel korrusel äripinnad. Parkimine on lahendatud maa-alusel korrusel ning esimese korruse mahus.

U.S. Investi turundusjuhi Ander Sõõrumaa sõnul võimaldab Skyline’i soodne asukoht EASi kõrval mugava ligipääsu Kadrioru parki ja kiire ühenduse südalinna. “Skyline sobib nii perekondadele kui ka noortele inimestele,” lausus Sõõrumaa. “Kuna hooned asuvad kõrgel paekaldal, on kõikidel korteritel avar südalinna- ja merevaade ehk tegemist on vägagi esindusliku arendusega silmapaistval kohal. Teisalt on hooned linnakärast sobivalt eemal.”

Vaadet saab nautida nii iga korteri elutoast kui ligi 10 m2 suuruselt rõdult. Lisaks rõdudele on ülemise korruse korteritel katuseterrassid. Kolme hoone ühiseks kasutamiseks rajatakse teisele korrusele privaatne haljastusega laste mänguväljak.

Korterite ruutmeetri hinnad algavad 2290 eurost. Igal korrusel on neli korterit, millest kaks on 2-toalised ning kaks 4-toalised. Väiksemat neljatoalist korterit on võimalik muuta avaraks 3-toaliseks korteriks.

U.S. Invest AS on Eesti kapitalil põhinev ning pikaajalise kinnisvara arendamise kogemusega investeerimisfirma. Suurim kinnisvaraprojekt on 75 000-ruutmeetrise pindalaga Rotermanni kvartal. Seni on kokku arendatud 150 000 ruutmeetrit kinnisvara.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474