4. august 2017

Eesti fond ostis kaks logistikahoonet Kaunases

EfTENi ostetud laod Kaunase vabamajanduspiirkonnas.
Autor: EfTEN
Kinnine kinnisvarafond EfTEN Kinnisvarafond II AS omandas kaks A-klassi logistikahoonet Kaunase vabamajanduspiirkonnas.

Kaunase külje all aadressidel Terminalo 8 ja 10 asuval kinnistul on kokku 29 916 ruutmeetrit üüritavat lao- ja kontoripinda ning 230 kohaga parkla, teatas EfTEN. Müüjaks oli Balti riikides ja Põhjamaades ärikinnisvarainvesteeringutega tegelev fond Genesta Nordic Baltic Real Estate Fund I. Pooled leppisid kokku, et ei avalikusta ostu-müügihinda. Tehingut nõustas Newsec.

Ostetud logistikahooned asuvad ideaalses asukohas, kommenteeris EfTEN Real Estate Fund II AS’i fondijuhi Viljar Arakas. Sobiva investeerimisobjekti leidmine Leedus võttis samas aega üle kahe aasta. “Kinnistu Kaunase külje all sobib fondi portfelli ja haakub investeerimisstrateegiaga suurepäraselt. Tegu on EfTEN Kinnisvarafond II jaoks esimese investeeringuga Leedus ning ühtlasi ka fondi esimese investeeringuga logistika- ja tööstuskinnisvarasse,” lisas Arakas.

EfTEN Kinnisvarafond II AS on 2015. aastal fondivalitseja EfTEN Capitali poolt asutatud kinnine core kinnisvarafond. EfTEN Capitali grupp valitseb kokku 45 ärihoonet, kus tegutseb rohkem kui 900 üürnikku. Valitsetavate hoonete turuväärtus on 500 miljonit eurot.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474