17. oktoober 2017
Jaga lugu:

Korrashoiu liit paneb õla alla

Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu vapp  Foto: EKKL

Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidust saab Ärikinnisvara halduse konverentsi kaaskorraldaja.

Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu (EKKL) tegevjuht Jüri Kröönström sõlmis Kinnisvarauudised.ee-ga koostöökokkuleppe, millega liidust saab Ärikinnisvara halduse konverentsi kaaskorraldaja.

Vaata Ärikinnisvara halduse konverentsi kava ja registreeru SIIT.

Koostöö algab juba tänavuse Ärikinnisvara halduse konverentsiga, mis on järjekorras kolmas omasugune. Laialdasem koostöö läheb samas lahti alates 2018. aastast, kui EKKL osaleb Ärikinnisvara halduse konverentsi kava kokkupanekul ja esinejate otsimisel alates selle töö algfaasist.

Tänavusel Ärikinnisvara halduse konverentsil räägib EKKL tegevjuht Jüri Kröönström lühidalt Eesti korrashoiuturu hetkeseisust ning tulevikuplaanidest aastani 2021 ja edasi, kuhu kuulub muuhulgas ambitsioonika kogu kinnisvara elukaart hõlmava riikliku IT-süsteemi loomine ning korrashoiu valdkonna muutmine loakohustuslikuks.

Lisaks teeb Kröönström Ärikinnisvara halduse konverentsil teatavaks 2017. aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru nime. Tiitlit Aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru antakse välja alates 2004. aastast. Mullu sai selle tiitli Miguel Ortega, kes omab kinnisvara haldusjuhi kutset tasemel 6 (vt SIIT).

Varem on teistele eeskujuks olev kinnisvara korrashoiu asjatundja avalikustatud Corpore kinnisvarakonverentsil. Tänavu toimub Corpore korraldatav rahvusvaheline kinnisvarakonverents 30. novembril ja esmakordselt nime all Nordic Real Estate Forum. Sündmus on sel aastal 100%-liselt inglisekeelne.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee