17. oktoober 2017

Korrashoiu liit paneb õla alla

Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu vapp
Autor: EKKL
Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidust saab Ärikinnisvara halduse konverentsi kaaskorraldaja.

Eesti Kinnisvara Korrashoiu Liidu (EKKL) tegevjuht Jüri Kröönström sõlmis Kinnisvarauudised.ee-ga koostöökokkuleppe, millega liidust saab Ärikinnisvara halduse konverentsi kaaskorraldaja.

Vaata Ärikinnisvara halduse konverentsi kava ja registreeru SIIT.

Koostöö algab juba tänavuse Ärikinnisvara halduse konverentsiga, mis on järjekorras kolmas omasugune. Laialdasem koostöö läheb samas lahti alates 2018. aastast, kui EKKL osaleb Ärikinnisvara halduse konverentsi kava kokkupanekul ja esinejate otsimisel alates selle töö algfaasist.

Tänavusel Ärikinnisvara halduse konverentsil räägib EKKL tegevjuht Jüri Kröönström lühidalt Eesti korrashoiuturu hetkeseisust ning tulevikuplaanidest aastani 2021 ja edasi, kuhu kuulub muuhulgas ambitsioonika kogu kinnisvara elukaart hõlmava riikliku IT-süsteemi loomine ning korrashoiu valdkonna muutmine loakohustuslikuks.

Lisaks teeb Kröönström Ärikinnisvara halduse konverentsil teatavaks 2017. aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru nime. Tiitlit Aasta Kinnisvara Korrashoiu Guru antakse välja alates 2004. aastast. Mullu sai selle tiitli Miguel Ortega, kes omab kinnisvara haldusjuhi kutset tasemel 6 (vt SIIT).

Varem on teistele eeskujuks olev kinnisvara korrashoiu asjatundja avalikustatud Corpore kinnisvarakonverentsil. Tänavu toimub Corpore korraldatav rahvusvaheline kinnisvarakonverents 30. novembril ja esmakordselt nime all Nordic Real Estate Forum. Sündmus on sel aastal 100%-liselt inglisekeelne.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474