Autor: kinnisvarauudised.ee • 30. jaanuar 2020

Kuidas osta kinnisvara palmisaarele?

Hispaania rannik ja saared on eestlaste seas populaarsed puhkekohad. On neidki, kes sooviks päikeselisesse kliimasse päris elama asuda. Kinnisvara ostmisest ja üürimisest Hispaanias ja eelkõige Kanaari saarel, jagab märtsis toimuval Kinnisvarauudiste veebiseminaril kinnisvarabüroo Tenerife24 juht Eike Feigenbaum.
Foto: Pixabay

Võõras riigis kinnisvara soetada pole lihtne. Keelebarjäär võib tekitada arusaamatusi. Igal riigil on oma seadused ja maksusüsteem. Et kinnisvaratehing sujuks tõrgeteta, tuleb end kõige sellega kindlasti kurssi viia. Eike Feigenbaum räägib, millest alustada juba Eestis, et ostu ette valmistada, tutvustab Tenerife kinnisvaraturu eripärasid ja aitab orienteeruda hinnas-kvaliteedis.

Oluline on sealjuures tunda ka üüriturgu juhul kui tahaks vahepeal ise mujal viibida ja vaba korteri välja üürida. „Teeme selgeks, millised on ohud, millised maksud ja kõik saavad esitada omalt poolt küsimusi,“ lubab Eike Feigenbaum.

Loe lisaks
Kui palju maksab kodu Hispaanias?

Eike Feigenbaum lõpetas Tallinna Ülikooli infoteaduste erialal ja asus tööle 2006 aastal direktorina juhtima ning renoveerima 2000m2 Põlva Kultuuri- ja Huvikeskust. Eestis elades kuni 2008 on käivitanud erinevaid eraettevõtteid ja koostanud meeskondi ning juhtinud neid. Eike asus elama Kanaari saartele juba 11 aastat tagasi ja assisteeris ning tõlkis kinnisvara ostuprotsesse juba esimestel seal elatud aastatel. Tänaseks on Eike 2016 aastal rajatud kinnisvarabüroo Tenerife24, mis on ka ühtlasi esimene eesti kinnisvarabüroo Tenerifel, avanud uksed selle saare suurima kuurordi Las Americase peatänava kõrval. Hetkel teenindab Eike juhitud Tenerife24 tiim nii eestlastest kinnisvaraostjaid kui on ka võimeline kinnisvara ostu või müügi protsessi arusaadavalt läbi viima lisaks emakeelele ka hispaania-,vene-, itaalia- kui ka prantsuse keeles.

Veebiseminar toimub 05. märtsil kell 18.00-19.30 internetis Äripäeva veebiseminaride keskkonnas. Registreeru kuulajaks SIIN.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474