Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. veebruar 2020

LHV ja BPT Real Estate sõlmisid Valge Maja halduslepingu

BPT Real Estate sõlmis LHV pensionifondidega lepingu Tallinnas Tartu maantee ääres asuva Valges Maja büroohoone haldamiseks. Viiekorruselises ärihoones on 16 360 ruutmeetrit suletud netopinda ning seal on üürinikeks toidukoht Mack Bar-B-Que, õmblustarvikute- ja kangapoed Karnaluks ja Abakhan Fabrics ning IT-firmad Webhelp, Genius Sports Services ja Nets Estonia.
Autor: BPT Real Estate Grupp

BPT Real Estate AS-i tegevjuhi Janek Hintsovi sõnul on Tartu maantee 63 asuva hoone lisandumine ettevõtte klientide hulka suur au ning haldusfirma kohus on töötada kliendi ning tema üürnike heaolu nimel.

Ta lisab, et BPT Real Estate pakub strateegilist partnerlust mitmekülgse teenuste valikuga. „Kujundame iga kliendi jaoks optimaalse ja individuaalse lahenduse ning pakume julgeid ja raamist välja lahendusi, et aidata säilitada ja suurendada kliendi investeeringu väärtust. Oleme ühtaegu partneriks nii ärikinnisvara investoritele, omanikele kui ka üürnikele.”

Endise Marati trikotaaživabrikust büroohooneks ümber ehitatud Valges Majas on säilinud kõik endisele tootmishoonele iseloomulikud omadused nagu avarad ruumid, kõrged laed ja rohkelt klaaspindu. Kõik see pakub moodsat ja mugavat kontori-, kaubandus- või teeninduspinda paljudele ettevõtetele, sest hoone renoveerimise käigus on kaasajastatud lisaks silmapaistvale fassaadile ka tehnosüsteemid ning üldkasutatavad pinnad.

Valge Maja büroohoone lisandus LHV pensionifondide vara hulka hiljuti. LHV pensionifondide kinnisvarainvesteeringute juhi Rait Riim sõnul tehakse investeeringuid kinnisvarasse, kuna hinnatud asukohas ja tugeva üürnike struktuuriga objektid tagavad pikaaegse tootluse ka majandustsüklite üleselt. Lisaks kuuluvad pensionifondidele TalTechi teaduslinnakus paiknev Microsofti kontorihoone ja Põhja-Tallinna linnaosas asuvad Lumi Kodude 127 üürikorterit. Tallinnas Mustamäe teel ootavad ehitusluba veel 164 üürikorterit, mille valmimist prognoositakse 2021. aasta neljandas kvartalis.

Ärikinnisvara täisteenusepakkuja BPT Real Estate haldab Eesti, Läti ja Leedu suuremaid kaubanduskeskuseid ning büroohooneid ja omab kontoreid Tallinnas, Riias ja Vilniuses.

LHV pensionifonde haldab AS LHV Varahaldus. LHV pensionifondidel on üle 170 000 kliendi. LHV pakub nii aktiivselt kui ka passiivselt juhitud II ja III samba pensionifonde, mille maht kokku on üle 1,3 miljardi euro.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474