Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. juuli 2020

Mainor saavutas uue kasumirekordi

Mainor ASi värskest majandusaasta aruandest selgub, et kontserni puhaskasum tõusis 2019. aastal ligi 3,9 miljonit eurot, kasvades rekordilise 12,7 miljoni euroni. Grupi varad kasvasid aga 179 miljonilt eurolt pea 200 miljoni euroni.
Ülemiste kvartal.
Foto: Foto: Liis Treimann

Mainor ASi juhatuse esimehe Kadi Pärnitsa sõnul on Mainor äriliselt ületanud eelmisel aastal püstitatud rekordid, panustades jätkuvalt uutesse arendustegevustesse. Kontsern investeeris 2019. aastal 15,5 miljonit, millest kinnisvaraobjektidesse lõviosa ehk 14 miljonit.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474