Autor: Helen Roots • 15. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Tulumaks kinnisvara müügilt - millal tasuda?

Täna algas tuludeklaratsioonide esitamine ja need, kes eelmisel aastal kinnisvara müüsid, seisavad küsimuse ees, kas müügilt teenitud summa tuleb deklareerida ja tasuda 20-protsendiline tulumaks. MTA selgitab!

Autor: Pixabay

Kinnisvara müügi korral kehtib peamine maksuvabastus sellisel juhul, kui müüakse oma elukohta, ent arvestada tuleb teatud reeglitega. Nimelt unustatakse tihtipeale ära, et sellist maksuvabastust saab kasutada kord kahe aasta jooksul ja ainult juhul, kui kinnisvara (näiteks korterit) kasutatakse kuni selle müügini elukohana.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806