Autor: Helen Roots • 20. aprill 2021
Ainult tellijatele

Kas koduostupaanika on tabanud ka Eesti väikekohti?

Kuidas on olukord kinnisvararindel väljaspool suurlinnu? Kas massiline koduvahetuse ja -soetamise laine on valdav ka maapiirkondades? Kuidas on muutunud kinnisvara hinnad? Nendel ja teistel teemadel jagasid viimases „Uus Maa kinnisvarasaates“ selgitusi Margus Punane Uus Maa Rakvere ja Reet Raudsepp Viljandi osakonnast. Saadet viis läbi Lauri Leet.

Mõisavälja Kodu uusarendus Rakveres
Autor: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Saade keskendus peaasjalikult Rakvere ja Viljandi kinnisvaraturule, ent jutuks tulid ka teised piirkonna väikelinnad. Saatejuhi küsimusele, kas ka Rakveres ja Viljandis on tunda kinnisvarabuumi, kus nõudlus aina kasvab ja pakkumine kahaneb, vastab Reet Raudsepp, et Viljandis on seda tõepoolest märgata, kuid mitte kõiges – praegu võib öelda, et nõudlus on suurem heas korras korterite ja ilusate maamajade järele ning neid on ka vähem pakkuda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806