Autor: kinnisvarauudised.ee • 26. august 2021

Lasnamäele planeeritakse uut elu- ja ärikvartalit

Tallinna linnavolikogu algatas Lasnamäe linnaosas detailplaneeringu, mis võimaldab J. Smuuli tee, Narva maantee, Vana-Kuuli ja Liikuri tänavaga piirnevale 18,03 hektari suurusele alale rajada elu- ja ärikvartali.
Kavandatava ala illustreeriv üldvaade.
Foto: Jukko Nooni

Praegu on planeeritav ala suuremas osas hoonestamata. Detailplaneeringu koostamise eesmärk on alal moodustada äri- ja elamumaa, ühiskondlike ehitiste maa, transpordimaa ja üldkasutatava maa krundid ning määrata ehitusõigus kuni 8korruseliste äripindadega korterelamute, kuni 8korruseliste korterelamute, kuni 8korruseliste ärihoonete ja kuni 5korruselise ärihoone ja/või korterelamu ja/või ühiskondliku hoone ehitamiseks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474