Autor: Helen Roots • 10. jaanuar 2022

2022 tõotab tulla suurema teadmatuse aasta

Restate’i tegevjuht Rasmus Tali võtab kokku möödunud kinnisvara-aasta ja avaldab, mis uuel aastal varuks võiks olla. Kuidas on läinud ettevõttel endal ja kinnisvaramaastikul tervikuna?
Restate’i tegevjuht Rasmus Tali usub, et inflatsioonioht tänavu veel ei kollita.
Foto: Restate

Restate’i jaoks oli tegu väga hea kasvuaastaga – kolm ettevõtet ühinesid ühise brändinime Restate taha ja alustasime varahalduse teenuse pakkumist. Me kasvatasime jõudsalt ka oma arenduse mahtusid ja võtsime hulga uusi positsioone. Valmisid uued hooned, tegime müüke seni parimate hindadega, alustasime järgmiste hoonete ehitust. Raske ja ootamatu oli kindlasti praegusele ajale omane turbulentsus, sealhulgas pidev ehitushindade kasv, millele üürihinnad paraku nii kiiresti järele ei tule.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474