Autor: kinnisvarauudised.ee • 6. juuli 2022

Alates tänasest saab Luminoris kodulaenu intressi fikseerida

Kodulaenu intressi fikseerimist pakutakse kuni viieks aastaks. Võimalus on mõeldud klientidele, kes soovivad muutuva euribori valguses kindlustunnet, et nende kodulaenu kuumakse jääks selle perioodi jooksul samaks. Lisatud selgitav tabel.
Tanel Rebane, Luminor Eesti jaepanganduse juht selgitab pakkumise tagamaid. Foto: Erlend Štaub
Foto: ERLEND STAUB

Luminori Eesti jaepanganduse juhi Tanel Rebase sõnul on kuue kuu euribor püsinud nii kaua negatiivne, et laenuvõtjad on hakanud madalaid intresse ja igakuist muutumatut laenumakset loomulikuks pidama. „Siiski on majandus tsükliline ning koos muutustega makromajanduses liiguvad ka intressid. Seetõttu oleme ka varasemalt klientidele südamele pannud, et madalad intressid ei saa püsida kogu pika laenuperioodi lõpuni ning võimaliku euribori tõusuga tuleb laenu võttes kindlasti arvestada,“ selgitas ta.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474