Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. september 2022

Need on peamised prohmakad, mida üürileandjad teevad

Mis on põhilised prohmakad, mida teevad omanikud, kes üürivad oma korterit välja? Rendini juht ja kaasasutaja Alain Aun teeb ülevaate ämbritest, mida paljud üürileandjad kolistavad ning millest teised võiksid õppida.
Rendini juht ja kaasasutaja Alain Aun
Foto: Rendin

Üüripinna valesti hinnastamine

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474