Autor: Siim Sultson • 17. veebruar 2023

Korterite üürihinnad stardivad tõusma, Tallinnas juba põhi läbitud

Kui kõrgemahinnaliste korterite osas võib veel leida survet üürihindade languseks, siis odavamas otsas on hinnapõhi juba läbitud - pealegi on kinnisvaraturg aktiveerumas. Kinnisvaraeksperdid osutavad, mis üürihindadega nüüd edasi juhtub.
Foto: Raul Mee

Niisiis küsimus kõlab: Millal võiksid korterite üürihinnad pöörduda tõusule? Sellele küsimusele vastasid neli elukondliku kinnisvara valdkonna eksperti.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474