Autorid: Sigrid Kõiv, Siim Sultson • 9. märts 2023

Arendusettevõtete aasta 2022 palga TOP 14: kui heldelt keegi maksis

Arendusettevõtete 2022. aasta keskmine töötasu kasvas aasta jooksul ligi kümnendiku. Keskmiselt kvartali kohta aga oli kasv kõikumistega - nagu töötjate arvgi. Aastal 2022 suurematest tööandjatest poolte juures sai töötaja palka keskmiselt kuus lahedalt üle 3000 euro. Kõigi juures töötasu kasvas, kuid siiski mõnede juures see kahanes.
Foto: Liis Treimann
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474