Autor: Siim Sultson • 24. märts 2023

Soome investeerimisfirma haarab Eesti elukondlikku üüriturgu ja isu kasvab veelgi

Eesti elukondliku üürituru tootlus on peibutav: üle aasta siinsesse ärikinnisvarasse investeeriv Soome investeerimisfirma Titanium siseneb nüüd elukondlikule üüriturule. Hättajäänud arendajatelt ostetakse elukondlikku kinnisvara hulgi. Tallinnas, Noblessneris on kümned valmivad korterid juba Titaniumi päralt.
Soome investeerimisfirma Titanium kinnisvaraportfelli haldur Siim Rosenthal (Foto: Titanium).

Eesti kinnisvaraturu küpsemine kogub hoogu, sarnanemine ülejäänud Euroopa omaga võtab ilmet. Alanud aastal on elukondlikkusse kinnisvarasse investeerimine muutumas üksiküritajatest investorite pärusmaast ettevõtete ja fondide omaks. Turg rühmitub ringi, kallim raha siseneb. Arengut ja konkreetseid plaane kommenteerib lähemalt Soome investeerimisfirma kinnisvaraportfelli haldur Siim Rosenthal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474