Autor: Siim Sultson • 23. märts 2023

Käesolev aasta pakub erakordseid elukondliku kinnisvara ostuvõimalusi

Koduostjal on nüüd enam võimalusi läbirääkida, nõuda rohkemat ja täpsemat infot. Erainvestoril tasub nüüd osta teatud kinnisvara kindlates piirkondades ja samas kindlatest elamutest üldse hoiduda, tõdeb LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing.
LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing peab käesolevat aastat erakordseid võimalusi pakkuvaks.
Foto: Andras Kralla

Varsti juba esimest kvartalit lõpetaval aastal 2023 vaatab vastu reljeefne ja vastuolulisi signaalne andev kinnisvaraturg. Ühelt poolt kostub ohkimist ja hädaldamist, et kõik on mokas ja üldse hukas ehk laadis "rindeteateid paanikaosakonnast".

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474