Autor: Siim Sultson • 6. aprill 2023

Elukondlike uusarenduste kokkuostu käivitavad rahunev euribor ja pidurduv inflatsioon

Jahenenud müügiturg avab hulgiostjatele lähima aasta lõikes uusi ja paeluvaid ostuvõimalusi. Praegu on pealinna uute korterite müügiturust investorite käes veerand. Samas senine mitteprofessionaalide valdav osakaal hakkab peatselt kahanema, professionaalide osakaal kasvama.
Merko Ehitus Eesti kinnisvaraarenduse valdkonna juht Jaan Mäe peab üürikorterite huvi kannustajaks kallinevat laenuhinda ja halvenevat laenu kättesaadavust.
Foto: Liis Treimann
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474