Autor: Olesja Lagašina • 4. mai 2023

Inimesed tõmbavad unistusi koomale ja otsivad kodu Tallinna piiri tagant

Uuselamu, eriti Tallinnas, käib paljudele üle jõu.
Foto: Andras Kralla
Koduostjad on kokkuhoidlikumaks muutunud ja otsivad sagedamini eluaset väljastpoolt pealinna, leiavad maaklerid, kellest osa on veendunud, et sügis ja saabuvad maksutõusud lükkavad kinnisvara hinna tagasi kõrgemale.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474