Autor: kinnisvarauudised.ee • 22. mai 2023

1Partner: Tallinna korterite 3000-eurone keskmine ruut ületatakse jäädavalt

Tallinna korterite keskmine ruutmeetri hind pöörab sügisel tõusule, kuid tehingute arvu rekordeid veel aasta-paar oodata ei ole, prognoosib 1Partner Kinnisvara asutaja Tanel Tarum.
Foto: Raul Mee

“Vaadates turul toimuvat on väga tõenäoline, et aasta teises pooles liigub Tallinna korterite keskmine ruutmeetri hind taas üle 3000 euro piiri ning sel korral juba jäädavalt. See ei ole mingi uue buumi algus, vaid evolutsioon,” kommenteeris 1Partner Kinnisvara asutaja Tanel Tarum.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474