Autor: kinnisvarauudised.ee • 11. august 2023

Ausus ja puhtus aitvad leida üürniku

Üürniku leidmisel on ülioluline luua üüritavast kinnisvarast võimalikult hea esmamulje. Arvesta, et samamoodi nagu sina hindad üürilist, hindab tema ka sind, kirjutab Kinnisvara24 tegevjuht Urmas Uibomäe.
Kinnisvara24 tegevjuht Urmas Uibomäe soovitab teha üürikuulutuse konkreetse ja kvaliteetsete fotodega.
Foto: Andres Haabu

Selleks tuleks koostada atraktiivne ja usaldust loov üürikuulutus ning tekitada huvilisele tutvumisvisiidi käigus tunne, et siin oleks tal tore elada. See loob eelduse küsida turu keskmisest kõrgemat hinda ja leida kiiremini sobilik üüriline.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474