Autor: Siim Sultson • 18. september 2023

Uusarendustesse toovad kliendid tagasi neli tegurit

Uusarenduste nõudlus on mahakoolenud: visalt kõrgel püsivad hinnad, taevasse sööstnud euribor, rääkimata pöördesse läinud ehitushindadest, on pikkade malakatena kliendid ära peletanud. Vahendajatel käib elu edasi, ehitajad näpivad lõpetada viimaseid objekte. Aga mis edasi?
Luminori peaökonomist Lenno Uusküla märgib, et hetkel ehitajad on endiselt ehitamas, sest kalleim projekt on seisev projekt.

Luminori peaökonomist Lenno Uusküla vastustes küsimustele analüüsib arendajate, ehitajate ja vahendajate väljavaateid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474