Autor: kinnisvarauudised.ee • 9. veebruar 2024

Djomin: paindumatus võib kurjasti kätte maksta

Paljud müüjad pole oma hinnaootustes praegust turureaalsust arvesse võtnud ning soovivad endiselt „heade aegade” hindu, kommenteerib ELUM Kinnisvara partner Kristi Djomin.
ELUM Kinnisvara partner Kristi Djomin märgib, et kinnisvaraturul oleme tagasi normaalsuses.
Foto: Raul Mee

„Vahepealne väike buum, mis kestis 2020. aasta lõpust kuni 2022. aasta keskpaigani, pani inimesed rabama kinnisvara, nii et ununesid tulevased laenukohustused ja uusi kortereid osteti „paberilt”. Pikas perspektiivis ei ole selline turuolukord aga kunagi hea, sest hajutab tähelepanu ning viib allapoole ka pakutava kvaliteeti,” rääkis Djomin.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474