Autor: Siim Sultson • 22. veebruar 2024

Kes täna ostavad, on viie aasta pärast võidus

Tegelikult on eluasemeturg lihtsalt normaalne. Kui tehinguid ei toimu, siis vaata otsa maaklerile, aga ka tootele + kui müük ei edene, siis ära virise - hinnasta toode õigesti ja oletegi teel notarisse.
Panelistid lustakas jutuhoos: Algis Liblik, Ingvar Allekand, Ingmar Saksing, Joshua James Viinalass.
Foto: Marko Mumm

Äripäeva 10. Kinnisvarakonverentsi paneelis “Kuidas tõmmata eluasemeturg käima, leida müüjad, ostjad ja üürilised nii, et kõik on rahul?” Domus Kinnisvara juhatuse liige Ingvar Allekand, LVM Kinnisvara juht Ingmar Saksing, Arvo Vara maakler Joshua James Viinalass 1Estate Kinnisvara partneri/kinnisvaramaakleri Algis Libliku modereerimisel lahkasid eluaseme järelturgu juba teist kuud lõpetaval 2024. aastal.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474