Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. aprill 2024

Bonava üüriarendusest juba pool väljaüüritud

See näitab, et klientide jaoks on oluline eelis üürida pikaajaliselt uut kodu otse arendajalt, märgib Bonava Eesti müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja.
Bonava Eesti müügi- ja turundusjuht Lauri Laanoja vaatab tulevikku optimismiga.
Foto: HELEN KATTAI PHOTOGRAPHY

Juba 500 uut kodu Uus-Mustamäe elurajooni loonud Bonava Eesti on jõudnud järgmisena valmiva etapi ehitusega täiskõrguseni, 44 korteriga Aiandi 14 elamu valmib 2024. aasta lõpuks. Ettevõte plaanib käesoleval aastal alustada piirkonnas veel kahe etapiga.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474