Autor: Siim Sultson • 3. mai 2024

Arendajad löövad nurru, osa ehitajaid uriseb, osa silub pilti

Lõppenud aprillis teatas mitu arendajat uute projektidega alustamisest - on ju hetk turutõusuks valmistumisel soodus ning muudkui ehita. Ent ehitajate poolelt kostub lahkmeelt ja tükati päris kriitlist. Ja siin on 3 lahendust.
Käib arendustes töö ja vile koos - iseasi, kellel millisel viisil.
Foto: Liis Treimann
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474