Autor: kinnisvarauudised.ee • 18. juuni 2024

Tallinna vanalinn kaotab Põhja-Tallinnale

Pealinnas keskmise 40-ruutmeetrise korteri kättesaadavus on jäänud 20 aasta jooksul sisuliselt samaks, analüüsib Luminori Baltikumi eraisikute panganduse juht Tanel Rebane.
Põhja-Tallinn muutub järjest soositumaks piirkonnaks.
Foto: Andras Kralla

„Maa-ameti hinnastatistika kohaselt on Tallinnas keskmise 40ruutmeetrise korteri kättesaadavus jäänud sisuliselt samaks – nii toona kui ka täna tuleb sellises suuruses eluaseme eest pealinnas välja käia ligi 6 aasta ja 9 kuu suurune keskmine netopalk. Samal ajal 50ruutmeetrise korteri ostuks läheb täna umbes 8 kuu netopalka rohkem tarvis kui 2004. aastal,“ ütles Rebane.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474