Autor: Kaup24 • 31. juuli 2023

Sleepwell madrats on üks samm paradiisi poole

Magamistuba on kodu süda – paik, kus me lõõgastume, taastume ja kogume energiat uueks päevaks.

Sleepwell madrats, õige õhuniiskus ja veel kolm faktorit on need, mis aitavad garanteerida, et magamistuba poleks lihtsalt järjekordne tuba, vaid tükike paradiisi.

Nr 1 – sobilik õhuniiskus

Õige õhuniiskuse tase magamistoas on oluline nii meie tervisele kui ka heale unele. Liiga kuiv õhk võib põhjustada hingamisteede ärritust, samas kui liigne niiskus soodustab hallituse ja bakterite kasvu. Liiga kuiva õhuga on tarvis õhuniisutajat, liiga niiske õhuga aga õhukuivatit.

Paljud ütlevad, et õhuniiskuse taset on tegelikult tunda. Kes aga enda kõhutunnet usaldada ei soovi, võib soetada Kaup24 e-poest mõne seadme, mis seda mõõdab ja automaatselt reguleerib. Võid üllatusega avastada, et nii mõnigi probleem lihtsalt haihtub, kui õhuniiskuse korda saab.

Nr 2 – Sleepwell madrats

Hea une alus on kvaliteetsed madratsid. Miks on soovituseks aga just Sleepwell madrats, mis on mugavalt saadaval mitmetes e-poodides? Ükskõik kas valida Sleepwell kattemadrats või Sleepwell Red Pocket või mõni muu mudel, selle pakutavale kvaliteedile võib kindel olla.

Sleepwell madrats on mugav ja tervisesõbralik. Selle tootmises on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale ning nii palju kui võimalik naturaalseid materjale nagu kookos, vill, lateks ja puuvill. Boonuseks on seegi, et Sleepwell madrats valmib Eestis ehk lühemad tarneajad ja kui vaja, võib minna kasvõi kohapeale madratsit oma käega katsuma.

Nr 3 – hea valgustus

Valgus mõjutab meie une-ärkveloleku tsüklit, aidates meil nii kergemini magama jääda kui ka hommikuti lihtsamini virguda. Neil põhjustel kohtab magamistoas väga tihti dimmeriga ehk reguleerijaga lambipirne, et ainsaks võimaluseks poleks järsk ja tugev laelambi valgus.

Kohtab ka päikesetõusu imiteerivaid valgusteid. Sellised lambid lülituvad automaatselt sisse, ent ei lähe kohe täisvõimsusel tööle vaid eredus kasvab järkjärgult ning värvitoone vahetades, ehk simuleerides loomulikku päikesetõusu. Nii on ka kõige suuremal unimütsil kergem ärgata.

Nr 4 – tuba korda

Lihtsus ja korrastatus on võtmesõnad. Paradiis ei saa olla paradiis, kui voodini jõudmiseks tuleb asjade hunnikust üle hüpata. Alati toimib soovitus olemasolev üle vaadata ja mõelda – on sul tõesti kõiki neid vidinaid vaja ja kas kõik kapis olevad riided jõuavad reaalselt ka selga?

Sorteerimine tehtud, on järgmiseks abilised erinevad panipaigavõimalused. Eesmärk on ju segadus silma alt ära saada. Voodialused panipaigad, riiulid ja kapid ning toa disainiga sobivad karbid ja kastid aitavad ka kõige kaootilisemale magamistoale rahulikku ilme anda.

Nr 5 – ära unusta iseennast

Kuigi minimalism ja lihtsus on olulised, peaks magamistuba siiski peegeldama selle kasutaja isiklikku stiili ja eelistusi. Kui sulle meeldivad julged ja erksad värvid, siis värvi aga seina tulipunaseks. Ja kui sa tahad, et magamistuba oleks kui lopsakas vihmamets, ära piirdu vaid ühe-kahe tagasihoidliku potitaimega. Loo sellest paradiis just sulle endale!

Magamistoast oaasi loomine ei nõua suuri investeeringuid ega renoveerimistöid. Mõned lihtsad muudatused ja läbimõeldud valikud – nagu kvaliteetne Sleepwell madrats – suudavad une- ja elukvaliteeti oluliselt parandada.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474