24. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare politseinikud magavad tööpostil

Ööl vastu pühapäeva amatöörfotograafi tehtud fotod Kuressaare kesklinnas patrullautos magavatest politseinikest toovad viimase poole aasta jooksul saare politseile kaasa juba teise samalaadse distsiplinaarjuurdluse.

Saaremaal autode kiirendusvõistlustega tegelev seltskond sattus ööl vastu pühapäeva kahel korral peale Kuressaare kesklinnas seisvale patrullautole Volkswagen, milles tukastas kaks politseinikku, kirjutas Meie Maa.

Esimesel korral jäid magavad politseinikud fotoobjektiivi ette kell 2.51 Kuressaare kultuurikeskuse taga asuvas parklas, mille lähedal paiknevad mitmed linna ööklubid.

Teistkordselt tabas pildistaja põõnavad patrullpolitseinikud kaks tundi hiljem, kell 4.54, juba Kuressaare keskväljakul alkoholipoe ja noorte kogunemiskohana tuntud Jürka poe juures. Kahte pildistamiskohta lahutab vaid sadakond meetrit.

«Täiesti lubamatu käitumine ja see on kahjuks teema, millega on tulnud viimasel ajal tegeleda ja võidelda,» lausus Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik. «Need politseinikud peavad tõsiselt kaaluma sobivust oma ametikohale.»

Lääne politseiprefekt Priit Suve lausus, et juhtunu osas on algatatud distsiplinaarjuurdlus, et selgitada välja kõik asjaolud, miks taoline asi võis võimalikuks saada. Seetõttu on prefekti sõnul veel vara rääkida võimalikust karistusest.

Tööpostil tukastanud politseinikud satuvad Saaremaal viimase poole aasta jooksul juba teist korda juurdluse alla. Allik avastas möödunud aasta 19. oktoobril kella 5.50 ajal vanemkonstaabel Edgar Männi ja arestimaja spetsialisti Georgi Kuuse politseijaoskonnas magamas.

Komissar Allik pildistas magavat Mändi ja teavitas rikkumisest telefoni teel välijuht Andres Koppelit, jätkates ise teekonda praamile, et sõita mandrile.

Algatatud distsiplinaarjuurdluse tulemusena heideti Kuressaare politseijaoskonna vanemkonstaablile Edgar Männile ette, et ta magas tööajal kirjutuslaual ega teatanud puhkepausi tegemisest prefektuuri juhtimiskeskusele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474