29. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti Nõukogu esinduse sulgemine halvendab ELi ja Vene suhet

Venemaa otsus Briti Nõukogu esinduse sulgemise kohta võib muuta keerulisemaks Venemaa ja Euroopa Liidu läbirääkimisi.

Suurbritannia suursaadik Venemaal Anthony Brenton ütles Interfaxile, et Moskva otsus sulgeda Briti Nõukogu esindusi, võib edasi lükata läbirääkimiste alustamise Euroopa Liidu ja Venemaa uue koostööleppe üle, vahendas ETV24 uudistekanalit YLE.

Brentoni nõul on Euroopa Liidul raske alustada läbirääkimisi, kui Suurbritannia esindusi kavatsetakse sulgeda. Venemaa valitsus käskis Briti Nõukogul sulgeda selle aasta lõpuks kaks esindust, välisministeeriumi teatel tegutseb Briti Nõukogu riigis ebaseaduslikult.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474