29. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti Nõukogu esinduse sulgemine halvendab ELi ja Vene suhet

Venemaa otsus Briti Nõukogu esinduse sulgemise kohta võib muuta keerulisemaks Venemaa ja Euroopa Liidu läbirääkimisi.

Suurbritannia suursaadik Venemaal Anthony Brenton ütles Interfaxile, et Moskva otsus sulgeda Briti Nõukogu esindusi, võib edasi lükata läbirääkimiste alustamise Euroopa Liidu ja Venemaa uue koostööleppe üle, vahendas ETV24 uudistekanalit YLE.

Brentoni nõul on Euroopa Liidul raske alustada läbirääkimisi, kui Suurbritannia esindusi kavatsetakse sulgeda. Venemaa valitsus käskis Briti Nõukogul sulgeda selle aasta lõpuks kaks esindust, välisministeeriumi teatel tegutseb Briti Nõukogu riigis ebaseaduslikult.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474