19. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

British Land kasvatas kahjumit

Londoni suurim kontoripindade omanik British Land teatas teise kvartali kahjumi kasvust, kuna ettevõte hinnad alla krediidikriisi tõttu poodide ja kontoripindade väärtusi 683 mln naela võrra, vahendab Bloomberg.

Kui aasta tagasi oli majandusaasta teise kvartali kahjum 277 mln naela, siis seekord kasvas kahjum 747 mln naelale ehk 54 pennilt aktsia kohta 146 pennile.

18 kuuga on ettevõte kandnud maha kinnisvara väärtust 2,8 miljardi naela võrra. Pankade soovimatus laenu anda on muutnud suurema osa kinnisvaralaenude võtjatele võimatuks laenude saamise, süvendades hinnakukkumist. Suurbritannia ärikinnisvara hinnad on Investment Property Databanki andmetel kukkunud 2007. aasta juuni tipust 28 protsenti.

British Landi renditulu vähenes 14 protsenti, 121 mln naelale. Intressimaksed kahanesid 27 protsenti, 53 mln naelale.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474