27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Europarlamendi liikmed jäid Indias terrorirünnaku alla

Ühes eile Indias terrorirünnaku alla sattunud Mumbai hotellis viibisid ka europarlamendi liikmed, kes aga pole ohus.

"Olen olnud kontaktis delegatsiooni liikmetega ja saanud kinnitust, et nii saadikute kui parlamendi teenistujatega on kõik niivõrd korras, kuivõrd see sellistes oludes saab olla," ütles Euroopa Parlamendi president Hans-Gert Pöttering. Tänan diplomaate, kes abistasid meie delegatsiooni selles eriti kriitilises situatsioonis, lisas ta.

Eilsetes terrorirünnakutes Mumbai hotellidele on hukkunud üle saja inimese, vigastatuid oli ligi 300. Surma sai ka kuus välismaalast.

"See on kuritegu, mida ei õigusta mitte mingid tingimused ning millega ei tohi leppida," ütles Pöttering terrorirünnakuid hukka mõistes.

Europarlamendi liikmetest viibisid parlamendi rahvusvahelise kaubanduskomisjoni delegatsiooniga Mumbais Saksamaa esindajad Erika Mann ja Daniel Caspary, ungarlane Béla Glattfelder, poolakas Jan Tadeusz Masiel, Hispaania esindaja Ignasi Guardans Cambó ning Syed Kamall ja Sajjad Karim Ühendkuningriikidest.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474