4. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarahai müüb sadat korterit kahjumiga

Ehitusärimees Andres Koger teeb allahindlust, koondab töötajaid ning kärbib ka isiklikke kulutusi.

Sügisel avatud netiaadress www.laoseis.ee on mõjunud Tallinna kinnisvaraturul nagu ämbritäie vere tühjendamine haidest kubisevas vees, kirjutas Eesti Ekspress. Uute korterite odavat väljamüüki reklaamiva lehekülje taga on tuntud ehitusettevõtja Andres Koger.

Koger kuulus mitu aastat Eesti kinnisvarabuumi suurte võitjate hulka. Edukas äri luAndres Kogerbas tal võtta aastas oma firmast viis miljonit krooni dividende. Tulevikus lootis mees oma sissetulekut kahekordistada.

Täna müüb Koger Suur-Tallinnas sadat korterit alla omahinna, et neist ainult lahti saada. Alates sügisest on ta alandanud hindu rohkem kui 90 miljoni krooni eest.

"Laoseisu" hinnad toovad Kogeri sõnul kliente hästi. "Mõni nädal tagasi kuulutasime, et Mustamäel saab kahetoalise miljoniga. Meil oli 40 korterit. Kolme päevaga saime 30 korterist lahti. Need on kõik broneeritud."

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474