17. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martin Reim: jalgpalli treeningkeskust pole kerge ehitada

Ma võin julgelt väita, et ei ole kerge jalgpalli treeningkeskust ehitada, eriti veel praegu, kui iga investor vaatab, kuhu ta oma raha paigutab, rääkis omanimelise jalgpallikooli juhataja Martin Reim.

"Väga raske on kõrvalt kommenteerida, kas tehti õigesti või valesti, nad on ju asja sees ja teadlikud, ju nad leidsid, et nii on parem," kommenteeris Reim Eesti Jalgpalli Liidu ja Andres Operi vahelist tehingut.

Võib olla tõesti on jalgpalliliidul rohkem ressursse, võimalusi sellise asja ülesse ehitamiseks, ütles Reim ja lisas, et sellisest kompleksist tunneb Eesti väga suurt puudust ja mida rutem see valmis saab, seda kasulikum on see Eesti jalgpallile.

"Andresel on isiklikult sellist projekti väga raske teostada, sest ta ei viibi peaaegu üldse Eestis, kuskilt Hiinast organiseerida on väga raske," leidis Reim ja märkis, et kindlasti on inimesi, kes suudaks ka vahemaa tagant sellise asja püsti panna.

MTÜd Martin Reimi Jalgpallikool juhtiva endise vutimehe hinnangul ei too spordikool ja treeningkeskus kindlasti suurt raha sisse. "Et paneme püsti ja hakkame raha pumpama, eks igaüks peab vaatama, et ots otsaga kokku tulla," selgitas Reim.

Spordikooli tegemisel ei saa rikkaks, see on lihtsalt oma teadmiste edasi andmine, ütles Martin Reim ja lisas, et selle üleval pidamiseks peab koguaeg omast taskust peale maksma. "Kuna Oper ise on ära ja ise ei saa otseselt kaasa lüüa, siis otsustatigi, et lihtsam on seda liidul üleval hoida, kui üldse ära lõpetada," märkis ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474