5. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sirowa: nahatestid harivad tarbijat

Kindlasti nahatestid, mida FibroTx toodab harivad tarbijat, klient on teadlikum oma nahatüübis ja nad teevad kaupluses kiiremini ostuotsuse ära, märkis Sirowa Tallinna juhatuse liige Tiina Anstem.

Anstem sõnas, et kindlasti sellised nahatestid, millega FibrTx plaanib turule tulla harivad tarbijat. "Me ei näe selles konkurentsi, pigem teeb test meie eest töö ära. Klient on teadlikum oma nahatüübis ja nad teevad kaupluses kiiremini otsuse ära."

Samas tõdes ta, et enamus nahahooldust valmistavatel tootjatel on kõigil sellised vahendid olemas. Ta lisas, et näiteks Tallinna Kaubamaja kosmeetika osakonnas on klientidel võimalik nahaanalüüsi aparaadiga 5-10 minuti jooksul testida, mis nahatüüp tal on ja mis tooteid ta peaks ostma.

"See on uus versioon millestki vanast. Kuid masinad pole targemad kui see, et sa proovid ja tunned toodet ise. Sest alati pole kreemide puhul mitte ainult see oluline, kas ta sobib või ei sobi su nahale. Kuid ka emotsionaalne lähenemine on hästi oluline. Erinevad kliendid tarbivad erinevaid tooteid ja firmamärke mitte ainult nahatüübile toetudes, vaid ka emotsioonidele toetudes. Ning see on ka hästi oluline nahahoolduses," rääkis Anstem.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474