26. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirma omanik sõdib Kuressaares uue tehase vastu

Ehitusettevõtja, Kuressaare linnavolikogu liige Priit Riim on tugevalt vastu linna külje alla rehvipurustustehase rajamisele, mida plaanib hollandlane Martinus Kuppens.

Riimi sõnul on Roomassaares asuv kinnistu linna puhkeala ja seepärast peaks keskkonnamõju hindamises kindlasti uurima, millist mõju avaldaks tehas avalikule ruumile; samuti tuleb tema sõnul teha uus keskkonnamõjude hindamine ja selgitada, kas pinnas on saastatud või mitte.

Kuressaare linnaarhitekti Hannes Koppeli sõnul on ta planeeringu koostamise 3-4 kuu jooksul jõudnud arusaamale, et tootmine ei ole ei keskkonnaohtlik või seotud mingi muu ohuriskiga. Rehvid on eelpurustatud ja ladustatakse kinnistes ruumides, tuleohtu ei ole, märkis ta Saarte Hääles.

Kuressaares on linnaarhitekti sõnul ühe elaniku kohta meeletuid hektareid puhkeotstarbelist maad ja Roomassaare poolsaare see osa on võrreldes linna lähiümbrusega inimasustusest kõige kaugemal.

Roomassaarde rehvipurustustehase rajamine oli päevakorral ka aastal 2002, kuid toona võeti see valimiste järel linnas võimuliidu moodustanud IRLi nõudmisel päevakorrast maha.

Priit Riimi ainuomanduses on ehitusfirma Primus PR OÜ, mis on mitmel korral jõudnud Saaremaa edukaimate firmade sekka ning oli 2008. aastal Eesti edukaimate ettevõtete TOP 100 edetabelis 90. kohal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474