29. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teder: ka mul oli kunagi oma kummipaat

Ettevõtja Hillar Teder pidas Läänemaa mehe ettevõtmist paluda Äripäeva rikaste TOPi ärimeestelt abi ägedaks ettevõtmiseks, öeldes, et ka tal oli kunagi kummipaat nagu Läänemaa mehel nüüd. 

Eraisik asutuse käest raha küsida ju ei saa, see peab olema kahe eraisiku vaheline suhe. Seda aga, et Haapsalu ettevõtja koostas kirja ja tahtis kummipaati osta, peab Teder omas elemendis täiesti ägedaks ettevõtmiseks. "Tegelikult see on lahe ju! Väga romantiline!" naeris Teder selle loo peale telefonis ja lisas: "Ka mul oli kunagi kummipaat, aga ma kinkisin selle ära. Ma ei teagi, kes selle endale sai. Mul olid mingid asjad, millest oli vaja lihtsalt lahti saada," muheles Teder.

Üldiselt toetab ettevõtja enda sõnul õppimist ja sporditegevust. "Kogu aeg peab kedagi natukene aitama ju," märkis Teder.

Personaalset abipalvet Teder enda sõnul kunagi saanud pole. Ka teiste ettevõtjatega pole see teema jutuks tulnud. "Millegipärast ma arvan, et vaevalt ettevõtjad hakkavad kirja teel teisi ettevõtjaid toetama, äri on äri. Et äri tekib ja keegi alustab uut firmat, see on sama nagu inimesed surevad ja sünnivad. Ma ei saa aru sellest, et hakata kunstlikult nüüd kellegi (ettevõtte - toim) eluiga pikendama," rääkis Teder ettevõtetevahelisest heategevusest.

Märtsi algul saatis Läänemaal Puise poolsaarel elav Urmas Paur 22-le Äripäeva rikaste TOPis äramärgitule abipalve, lootuses leida tööd ning raha kummipaadi ostuks. 76 eurot kuus abiraha saava Urmase unistus tööd leida ei täitunud, aga 200 eurot kummipaadi ostuks andis heategija Galina Ignatenko Eesti Mereagentuurist.

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474