Autor: Eva Kiisler • 4. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnits: tuleb vaid Porto Franco

Guido Pärnits
Autor: Eiko Kink
Ülemiste kaubanduskeskuse juht Guido Pärnits ei usu uute kaubakeskuste kerkimist Tallinnasse.

„Võin nimetada kolm suurt keskust, mida on tahetud teha, kuid mis on jäänud mingis etapis seisma. Oli Panorama – väga suur, ilus ja uhke. Siis oli Ameerikanurga, kus on sada posti maas. Mingil määral ma nimetaksin ka Tallink City´t kuid seda on niivõrd palju kohitsetud, et see ei ole see, mida enne mõeldi,“ ütles ta.

„Ühe keskuse puhul ma isegi usun, et see võib tekkida. See on kesklinna keskus Porto Franco,“ lisas Pärnits.

Pärnits avaldas arvamust, et ka Ülemiste keskuse naabrusse kavandatud T1 asemele võib kerkida hoopis büroo- või eluhoone. Kaubanduspindade turul näeb Pärnits kohta hoopis lähikeskustel nagu Viimsi ja Mustamäe keskused.

Loe intervjuud Guido Pärnitsaga Eesti Päevalehest.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474