18. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi kinnisvarahinnad languses

Stockholmi kesklinn
Foto: Äripäev
Nii Rootsi korterite kui ka majade hinnad on suvega võrreldes langenud, vahendas ERR põhjanaabrite meediakanaleid.

STV andmetel algas hinnalangus pealinn Stockholmist, kus korterite hinnad on juba madalamad kui eelmisel aastal. Nüüd on eluasemete hinnalangus levinud ka ülejäänud Rootsi piirkondadesse.

Ettevõtte Valeguard statistika on aga veelgi äärmuslikum - viimase kolme kuu jooksul kukkusid korterite hinnad üle kogu riigi kaheksa protsenti, Stockholmis aga 9,5 protsenti. Eramute hinnad kukkusid pealinnas üheksa ja üle kogu riigi 6,8 protsenti. Rohkem kui kuueprotsendilist langust oli samal perioodil märgata ka Göteborgis ja Malmös.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474