Autor: kinnisvarauudised.ee • 7. juuli 2020

Radisson Blu Sky Hotel on World Travel Awards’il nomineeritud kolmes kategoorias

Radisson Blu Sky Hotel on nomineeritud kolmele tiitlile rahvusvahelisel turismi- ja hotellinduse auhindade konkursil World Travel Awards.
Radisson Blu Sky Hotel

World Travel Awards™ auhind anti esimest korda välja 1993. aastal. Sellega tunnustatakse ning hinnatakse erakordseid saavutusi turismi- ja hotellinduse valdkonnas. Tänapäeval tuntakse World Travel Awards™ auhinda üleilmselt kui kõrgeima kvaliteedi tunnustust ning selle auhinna võitjad on turismivaldkonnas teistele suureks eeskujuks ja inspiratsiooniks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474