Autor: Helen Roots • 30. november 2021

Avastamata pärlid pealinna ümbruses

Ehkki legendi järgi ei tohi Tallinn kunagi valmis saada ja seda ohtu ilmselt ka pole, on paljud pered otsustanud siiski pealinna tolmu jalgelt pühkida ja n-ö piiri taha asuda. Ideest tegudeni jõudes võib aga avastada, et linnast (ja sageli sellega seoses ka töökohast) mõistlikul kaugusel ei ole saadaval ühtki vakantset elamispinda.
Üheks pealinna lähiümbruse avastamata pärliks peab nii mõnigi kinnisvarategelane näiteks Paldiskit oma mereäärse asukoha ja korraliku rongiühendusega.
Foto: Liis Treimann

Jüri on täis, Peetri on täis, Saku on täis, uusarendused on juba enne kopa maasse löömist maha müüdud … ja ega tegelikult ei kipugi tänasele tühermaale, kus juba homme või mõni järjekordne uusarendus su magamistoa akna taga kõrguda. Aga kuhu siis minna, kui võtta kriteeriumiks, et kesklinna võiks jõuda umbes 40 minutiga? Kas pealinna lähiümbruses võib leiduda ka n-ö põhjendamatult alahinnatud elamispiirkondi? Kui jah, siis miks see nii on läinud?

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474