Autor: kinnisvarauudised.ee • 17. märts 2022

Maa-amet: kinnisvaraturg jätkas veebruaris rahulikul kursil

Maa-ameti andmetel tehti veebruaris kinnisvaraturul 3862 ostu-müügitehingut. Tehinguid oli 14 protsenti vähem kui aasta tagasi veebruaris, kuid 2 protsenti rohkem kui eelnenud kuul.
Tallinnas tehti veebruaris 9 protsenti vähem korteritehinguid kui aasta eest.
Foto: Liis Treimann

2022. aasta veebruaris tehti eluruumina müüdud korteriomanditega 1831 tehingut, mis oli 5 protsenti vähem kui eelmise aasta samal ajal. Hoonestamata maa tehinguid oli 1183 ja hoonestatud maa tehinguid 568, mida oli eelmise aasta veebruariga võrreldes vastavalt 25 ja 13 protsenti vähem.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474