Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. aprill 2023

Iga puudus surub kinnisvara hinda alla

Erinevalt tõusuajast on pingelises majanduskeskkonnas kinnisvaraostjatel aega ja pakkumisi piisavalt ning kiire on hoopis müüjatel, seetõttu leitakse üles kõikvõimalikud hinda allapoole vedavad puudused.
Foto: Karli Saul

„Kasvava majanduse ja kiire hinnatõusu ajal oli kinnisvaraostjatel kiire, sest järgmisel päeval võis keegi juba objekti eest ära napsata. Seetõttu soetati varasid, mille nõrgad küljed alles peale ostutehingut võimenduma hakkavad. Nüüd on olukord vastupidine – kui müüja pole tahtnud puuduste likvideerimisega tegeleda, siis leitakse need üles ja hind surutakse alla,“ ütles Pindi Kinnisvara juhatuse liige ja hindamisvaldkonna juht Andres Teder.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474