Autor: kinnisvarauudised.ee • 3. juuli 2023

Arco Vara müüs Sofias kasumlikult ärihoone

30. juunil jõustus tehing, millega elamukinnisvara arendaja Arco Vara müüs ärihoone Bulgaaria pealinnas Sofias. Pärast kohustuste täitmist saab Arco Vara 4 miljonit eurot, mida kasutab uute elamukvartalite arendamiseks.
Arco Vara arendatud äri- ja elamuhoone Madrid BLVD Sofias.
Foto: Arco Vara

Arco Vara arendatud äri- ja elamuhoone Madrid BLVD valmis 2010. aastal. Kahe maa-aluse ja üheksa maapealse korrusega hoones asub parkimismaja, korterid, kaubanduskeskus ja kontorid. Kõik hoones asuvad korterid on müüdud, kuid Arco Vara tegeles siiani kaubandus- ja kontoripindade üüriga, mida oli kokku ligikaudu 7500 m².

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474