Autorid: Ken Rohelaan, Jane Suu, Siim Sultson • 14. veebruar 2024

Kinnisvara Gaselli TOP 57: kasum paisus üle 8 korra

Kinnisvarasektori ettevõtteid leiab Äripäeva üldisest Gaselli TOPist 57. Need pingeritta asetatud ettevõtted kokku teenisid ärikasumit pea 80 miljonit eurot.
Edu taga on jätkuvalt pikaajaline töö olemasolevate klientidega ja tõsisasi, et oleme fokusseerinud teenuste pakkumisele kitsalt ärikinnisvara valdkonnas, on märkinud Colliers International Advisors OÜ partner Avo Rõõmussaar.
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474