Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. märts 2024

Uuring: Baltikumi suurimad koduvahetajad on eestlased

Luminor küsis koostöös Norstatiga Baltikumi elanikelt, mitu korda on nad elu jooksul kodu vahetanud, kusjuures arvesse võeti ka ühest üürikorterist teise kolimist. Selgus, et Läti ja Leedu inimesed vahetavad elukohta märgatavalt harvemini kui eestlased.
Eestis on suurem uusarenduste maht võrreldes Läti ja Leeduga.
Foto: Andras Kralla

Luminori uuring selgitas välja, et elu jooksul on neli või enam korda elukohta vahetanud 55% eestlastest, 44% lätlastest ja 39% leedulastest. Ühes elukohas on terve elu vältel elanud 4% eestlastest, kuid samal ajal lätlaste ja leedukate puhul pole kunagi ühest kodust teise kolinud 8% vastanutest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474